6 January 2014
Category:
Video Lagu Karaoke
Comments: 32

Video Lagu Karaoke – CINTA INI MEMBUNUHKU D’Masiv Karaoke

CINTA INI MEMBUNUHKU D’Masiv Karaoke
Video Rating: 4 / 5

Video Karaoke CINTA INI MEMBUNUHKU D’Masiv Karaoke
Lirik CINTA INI MEMBUNUHKU D’Masiv Karaoke

MTV without vocal
Video Rating: 4 / 5

Video Karaoke D’Masiv – Cinta Ini Membunuhku (No Vocal)
Lirik D’Masiv – Cinta Ini Membunuhku (No Vocal)

32 responses on “Video Lagu Karaoke – CINTA INI MEMBUNUHKU D’Masiv Karaoke

  1. yunikasarimasivers says:

    KAU MEMBUAT KU BERANTAKAN… T.O.P banget ni lagu..

  2. kolamlimpa says:

    lagu ni besh la bodo…layanz aku ingat kat awek indon aku dlu…

  3. Iwan Baser says:

    @ssschocosss… ini karaoke.. u just have to put ur speaker to left channel only…

  4. elyas816 says:

    goooooooooood

  5. ssschocosss says:

    CAKAP KARAOKE!!TAPI ADA SUARA! LIAR!

  6. ganatha says:

    MATAMU..!!!

  7. gmsucks100 says:

    mcm mne aq sampai kat sni??? da la lagu nie mcm sampah LA AQ HARAP BAND NIE MATI AWAL…=DDD

  8. gmsucks100 says:

    jfhhhfuhduhfu

  9. raisakremlin1 says:

    mantab….

  10. fara8830 says:

    lagu ni wt aku lyn lh….best lah

  11. dewiimoet12 says:

    uhmmm

    cerita gue banget nih…
    trus buatin ank negeri dgn lagu yang bagus2 lainnya yah !!!!
    be creatiful D’masive !!!

  12. penangable says:

    hmm kn bgus klu die yg dgr lgu ni…cdih tol..

  13. fahmiworld fahmi says:

    cinta ini membunuh ku….

  14. dynasz says:

    cmna nak rekod??

  15. chikatanoshii says:

    Lagu yang pernah menyedarkan aku..

  16. xnuwax says:

    TERRRRRRRRRRRRBAIKKKKKKKKK!!!!

  17. fabulouz69 says:

    sound setting d mana?media player?kalau burn pegi CD boleh main tanpa vokal ker d tv utk karaoke?

  18. sukino88 says:

    sound setting d mana?media player?kalau burn pegi CD boleh main tanpa vokal ker d tv utk karaoke?

  19. Frankie Joseph Ong says:

    Real good -Bagus tetapi bukan Karaoke kerana ada suara (Vocals).
    Boleh kah post tanpa Vokal vesion. Terima Kasih, CNN

  20. Muhammad Arif Alkhai Rosli says:

    lu orang sembang serupa bangsat…ini lagu lagu fav aku…kalau korang semua suara cocok nyanyi lagu ini, dipersilakan..sampai mati lu orang semua ngak boleh nyanyi lagu ini. Peace from Malaysia

  21. shofia fatmawati says:

    hahaha,, cocok bro

  22. marilynny87 says:

    Where can i find the mtv with the vocal?

  23. ajengwahyu99 says:

    Elizaretno@ bodoh kali kao lol

  24. Enrico Nanda says:

    ga yakin gue nyanyi cinta ini membunuhku, ato gue nyanyi i don’t love you. :/

  25. Syaiful Shazry says:

    watch my cover for this song /watch?v=9ItQkOR5uTI

  26. antonio lupamole says:

    sampe’ mu nangis aq yg nyanyi.. ….
    mantaaaaaaaaaaaaap tarik oy,.
    goood

  27. Kirin92 says:

    Cakap orang bodoh padahal dia yang bodoh. Haha kesian aku tengokkan

  28. razi9sone says:

    no vocal tu mksd nye takde suare la bodoh…kau tak blaja english ke?=.=

  29. NobitaPaul says:

    @elizaretn “no vocal kok ga ada suara”
    mksdnya harusnya ada suara gt?
    namanya no vocal ya suara vocalnya gk ada donk kk.. –”

  30. elizaretno says:

    woiii bodohh no vocal kok ga ada suara kalo ga pande buat video karaoke gausah di upload lol……….

  31. Muhammad Ramzi Ramli says:

    asai lagu lirik slow sgt

  32. Muhammad Ramzi Ramli says:

    :D